Logo Fraai Agency

Vaak gestelde vragen

Vind snel een antwoord op de meest gestelde vragen

Algemeen

Op welke manieren kan ik mijn digitale privacy beschermen?
Op welke manieren kan ik mijn digitale privacy beschermen?
Je kan jouw digitale privacy beschermen door je apparaatsoftware regelmatig bij te werken, gecompliceerde wachtwoorden en twee-factor-authenticatie voor je accounts te gebruiken, een wachtwoordbeheerder te installeren om ingewikkelde wachtwoorden op te slaan en te openen en het delen van persoonlijke informatie op sociale media te vermijden.
Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?
Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?
Jouw webmail is een online portaal, zodat je jouw e-mail steeds van overal ter wereld kan raadplegen
Moet ik me zorgen maken over hackers als ik een kleine organisatie heb?
Moet ik me zorgen maken over hackers als ik een kleine organisatie heb?
Terwijl grotere organisaties ideale doelwitten zijn voor geavanceerde hackers, zijn kleine organisaties een gemakkelijke prooi voor hackers die niet zo verfijnd zijn.

E-mail

Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?
Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?
Jouw webmail is een online portaal, zodat je jouw e-mail steeds van overal ter wereld kan raadplegen
Hoe kan ik mijn e-mailaccount instellen?
Hoe kan ik mijn e-mailaccount instellen?
Configureer jouw e-mailaccount op iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

WordPress

Inloggen in WordPress
Inloggen in WordPress
Succesvol en veilig inloggen in WordPress backend
Zijn WordPress websites gratis?
Zijn WordPress websites gratis?
Het korte antwoord is ja, WordPress websites zijn gratis. Er zijn echter bepaalde templates en plug-ins waarvoor je mogelijk moet betalen als je ze wilt gebruiken, en je moet ook een (meestal klein) bedrag betalen voor de webhosting en je domeinnaam.
De afbeeldingsgrootte verhogen in WordPress
De afbeeldingsgrootte verhogen in WordPress
De upload_max_filesize error komt voor wanneer jouw WordPress-installatie een upload-limiet heeft die is vastgesteld op een bepaalde bestandsgrootte.
Waarom zou ik WordPress gebruiken voor mijn website?
Waarom zou ik WordPress gebruiken voor mijn website?
WordPress is populair omdat het de maker van de website een grote vrijheid geeft in termen van configuratie, hoe de website eruit gaat ziet en welke functionaliteit deze krijgt.
WordPress updaten
WordPress updaten
WordPress updaten is een absolute vereiste om ervoor te zorgen dat jouw WordPress website of webshop steeds veilig & optimaal blijft werken.
Hoe reset of wijzig ik mijn Wordpress wachtwoord?
Hoe reset of wijzig ik mijn Wordpress wachtwoord?
Jouw wachtwoord en gebruikersnaam zijn essentieel om gebruik te maken van jouw WordPress website, gelukkig kan je dit zeer gemakkelijk wijzigen.
Rollen en rechten van gebruikers in WordPress
Rollen en rechten van gebruikers in WordPress
Wat is nu weer het verschil tussen een redacteur en auteur in WordPress, is het slim om iedereen beheerder te maken?

SEO

Hoe kan SEO mijn bedrijf helpen?
Hoe kan SEO mijn bedrijf helpen?
SEO moet een rol spelen in je online marketingstrategie omdat het mensen helpt om je online te vinden. Dat leidt in de loop van de tijd tot meer organisch zoekverkeer en meer leads en verkopen.
Hoe werkt SEO precies?
Hoe werkt SEO precies?
Om te begrijpen hoe SEO werkt, moet je begrijpen hoe Google werkt. Google vindt en catalogiseert online content in een enorme database. Het analyseert de kwaliteit van de content aan de hand van een aantal signalen om uit te zoeken welke webpagina's relevant zijn voor welke zoekopdrachten.
Waarom is technische SEO belangrijk?
Waarom is technische SEO belangrijk?
Hoewel het belangrijk is om content van hoge kwaliteit te schrijven voor menselijke lezers, moet je zoekmachines ook de mogelijkheid geven om deze correct te crawlen en indexeren.
Waarom zijn zoekwoorden belangrijk?
Waarom zijn zoekwoorden belangrijk?
Zoekwoorden zijn een essentieel onderdeel van je zoekmachine optimalisatie. Dat komt omdat zoekwoorden in content Google en andere zoekmachines vertellen dat je content relevant is voor een bepaalde zoektermen.
Wat is het verschil tussen on-site en off-site SEO?
Wat is het verschil tussen on-site en off-site SEO?
On-site SEO gaat over het maken van verbeteringen op je website, bijvoorbeeld door het optimaliseren van de kwaliteit van je pagina's en metatags rond bepaalde onderzochte zoekwoorden. Het bevat ook technische oplossingen voor je website. Off-site SEO gaat over het verbeteren van de perceptie van je website en bedrijf door links te bouwen, je online autoriteit te versterken, en social media signalen te verzamelen via gedeelde content.
Wat is SEO
Wat is SEO
SEO betekent 'zoekmachine optimalisatie'; het is een cruciaal onderdeel van je algehele online strategie.